Intimiteit met jezelf
Wat is nou eigenlijk intimiteit met jezelf?

Je hebt intimiteit met jezelf in heel veel verschillende vormen. Voor mij is het als eerste met mijn zintuigen naar binnen gaan. Gewoon naar mezelf kijken. Wat heeft mijn lichaam nodig? Zoiets simpels als: is mijn lichaam moe, heeft mijn lichaam slaap nodig? Of heb ik voeding nodig of wil mijn lichaam juist bewegen?

Het gaat er niet om of ik WIL bewegen, maar heeft mijn lichaam behoefte aan beweging?

Lees verder......

WEKELIJKS
De ESSENTRICS full body workout is om het lichaam in balans te brengen, doordat spierkracht de bewegingsvrijheid vergroot in plaats van beperkt. Op een dynamische wijze combineert ESSENTRICS versterkende en verlengende bewegingen.

Zo ontwikkel je een strak en sterk lichaam met lange slanke spieren en maximale bewegingsvrijheid in alle gewrichten en spieren. Je geeft letterlijk en figuurlijk ruimte aan jezelf en aan je lichaam.
Lees verder......

Levensenergie, hart en meditatie.

3 avonden vol met energie. 
De eerste avond begint met het synchroniseren, ontwaken en stimuleren van jullie seksuele energie. 
Daarna volgt een avond vol hartverbinding, naar jezelf en naar je partner.
Al die seksuele energie en liefde, hart energie brengen we de laatste avond omhoog voor de diepe meditatie.

Lees verder......

WEKELIJKS
Het bewust(er) worden van wat er binnenin je gebeurt.
Deze vorm van Yoga brengt je heel bewust naar je binnen wereld. Het voelen en ontdekken wat er in beweging is en in beweging kan worden gebracht in jou.
De basis is met veel oefeningen je ogen dicht houden. Een ander belangrijk onderdeel is de ademhaling. We kunnen op verschillende manieren adem halen en het heeft ook de verschillende effecten op ons en in ons lichaam.

Lees verder......