Home

 

TANTRA AWARENESS

Bewustworden door energetische oefeningen

Welkom bij Tantra Awareness

Door het doen van deze specifieke oefeningen van de Maha Kundalini Tantra loop je op het pad van bewustwording.

Maha Kundalini Tantra™, zoals onderwezen door DaniëL Yuno, is een krachtige , praktische en efficiënte vorm van Tantra die tot doel heeft de latente kracht van de Kundalini in het menselijk lichaam volledig te ontwaken en universeel bewustzijn te bereiken. Het is een zeer effectieve, dynamische en snel werkende vorm van Tantra die voor iedereen toegankelijk is. Iedereen kan Maha Kundalini Tantra™ beoefenen ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of gewicht.

Je lichaam is als een batterij. Het bevat meer of minder energie en kan energie vasthouden en doorgeven. 
Maha Kundalini Tantra leert je om bewust(er) met je eigen energie om te gaan. De capaciteit van je batterij te herontdekken en vergroten.

De banen, nadi’s genoemd, waarin de energie stroomt zijn allemaal aanwezig in je lichaam maar veelal ongebruikt. Het opnieuw activeren en leren gebruiken van jouw batterij, jouw energie is 1 van de doelen van de Maha Kundalini Tantra. De bron van je batterij, je vuur, je Kundalini ligt onderaan je wervelkolom. Hier begint je reis, de herontdekking en ontwikkeling van je Kundalini energie.

Door de Kundalini energie wakker te maken, uit te nodigen, te prikkelen en stimuleren zal deze gaan ontwaken en daarna stijgen door je wervelkolom omhoog. In de reis omhoog kunnen fysieke, mentale en emotionele blokkades door diverse ontstane oorzaak zichtbaar en/of voelbaar worden voor je waarbij je kan kiezen om ze te transformeren naar harmonie.

De opbouw van de lessen en de oefeningen zijn erop gericht om de Kundalini energie vloeiend te laten stromen naar je Sahasrara, je kroonchakra. Iedereen heeft daarin zijn eigen tempo.

Wat is Maha Kundalini Tantra niet?
“Ter verheldering en om misverstanden te voorkomen:
Yoni- en lingam-massage maken op geen enkele wijze deel uit van de Maha Kundalini Tantra-lessen en horen derhalve ook niet te worden gepraktiseerd door MKT-docenten zowel binnen- als buiten de lessen.”

Tantra

Workshops

Awareness