Stilte workshop

Stilte workshop

 

Het wisselen van de seizoenen. Een mooi moment om stil te staan bij  jouw eigen seizoenen. Jouw eigen wisseling in je lichaam. Kom je uit een winterslaap? Gaat langzaam je lichaam weer “aan”?
Hoe begin je het nieuwe seizoen? Het seizoen van groei, schepping, nieuw leven wat onder de grond, onder in je onderbewustzijn is begonnen.

In deze workshop richt je je aandacht naar binnen. We gaan de weg door de chakra’s omhoog om uiteindelijk in meditatieve staat te komen.
Om de kennis en ervaring in het onderbewuste ruimte te geven om naar het bewuste te stijgen.
Door je zintuigen naar binnen te richten, ze als het ware op stand by te zetten ontstaat er rust, stilte, innerlijke kalmte.

Wil je voelen hoe het is als je al je zintuigen volledig naar binnen hebt gericht? Je tentakels, je sensoren niet meer hoeft uit te zetten?
Het veilig is om naar binnen te keren.
Het voelen van je energie. Niet meer druk maken om te verspreiden of samen te trekken. In vecht of vluchtmodus te zijn. Niet doen wat je denkt dat een ander van je verwacht. Je maskers mogen af.

Je leeft via je zintuigen.
Denk aan eten. Je eet met je ogen en je smaak papillen. Niet bewust met wat je lichaam nodig heeft qua brandstof. Te eten wat je lichaam nodig heeft, zodat je opgeladen wordt van de maaltijd.
Je kijkt naar anderen om te ontdekken “hoe je erbij hoort”. Wat geaccepteerd is of juist niet. Hoe je je het beste kan gedragen en welke kleding te dragen om erbij te horen. Om niet uit de toon te vallen. In plaat van te voelen welke kleding jij hoort te dragen, zodat jij je lekker voelt. 

In deze workshop heb je de hele tijd je ogen dicht. Dit geeft rust. Je kan echt naar binnen keren zonder gestoord te worden. Door gebruik te maken van je concentratie, je gedachten alleen te richten op de visualisatie, wordt je denken rustig. Je hoofd heeft dan al wat te doen. Het voelt veel beter dan je druk te maken, zorgen te maken, te piekeren. etc. Op een zachte ontspannen manier gaan we je lichaam systematisch ontspannen en waar nodig opladen of ontladen.

De nieuwe maan is net onderweg. Met nieuwe maan begin je elke keer opnieuw. Met welke intentie begin jij deze cyclus? Elke keer met nieuwe maan mag je opnieuw kiezen. Door er bewuster bij stil te staan, te kiezen vanuit meditatie is de keus meer in lijn met de universele energie.

Welk keus maak jij?

De workshop wordt gehouden in:
Zenpunt
Nieuwe gracht 86 zw Haarlem
Op 28 Maart van 12.00-16.00 uur.
Je investering bedraagt € 65,-
Aanmelden kan via: welcome@tantra-awareness.com
Of via: http://tantra-awareness.com/contact/contact/